Politica de Retur

Returnare produs

 Returul:  Dreptul de retur se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a putea returna un produs achizitionat online.

– Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

– Dreptul de retur in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

– Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului

– In cazul platilor cu cardul, returnarea banilor este efectuata doar prin cardul cu care s-a efectuat plata.

Cumpărătorul  poate solicita returul produselor achiziţionate  în urmatoarele situaţii:

  • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile date;
  • Produsele au fost livrate eronat de către vânzător;
  • Produsele se dovedesc nefuncţionale în termenul general de garanție – 30 zile;

Indiferent de situaţie, procedura de returnare a produselor presupune completarea şi transmiterea de către cumpărător a formularului de retur prin următoarele metode agreate de către vânzător:

  • Online, pe baza autentificării în contul de client;
  • Prin email la adresa starpieseauto@gmail.com

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele aferente. 

Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat la adresa:  – Strada Ciprian Porumbescu 27F, Bacău ,600346.